Floris van Bommel 10334

De 10334 collectie van Floris van Bommel is  verkrijgbaar bij van Bommel Schoenmode in vijf verschillende uitvoeringen.

De herenschoen is zoals ze dat noemen; een veterboot. Hiervoor geldt dat de schoen tot net boven uw enkel komt en hiermee laat deze schoen zien dat het echt een model is dat in de koudere maanden gedragen wordt.

Model 10334 een bestseller

 

De modellen van collectie 10334 zijn stuk voor stuk bestsellers. Dit komt omdat deze collectie bestaat uit vijf unieke schoenen waardoor er voor vrijwel iedereen wel een schoen tussen zit die hen bevalt. 

Of u nu wilt gaan voor een zwarte, cognackleurige of een suède veterboot. Deze collectie biedt het allemaal. Maar als u toch liever gaat voor een opvallende schoen dan kiest u voor de herenschoen met krokodillen motief in het donkerbruin of in een cognackleur van dezelfde collectie. Maar welke uitvoering u ook kiest van deze collectie, het is en blijft een vrijetijdsschoen. Een die u draagt tijdens ontmoetingen met familie en vrienden. Hierbij wilt u zich niet te gekleed voelen maar ook zeker niet uit de toon vallen. De modellen uit deze collectie zijn stuk voor stuk mode klassiekers die uw outfits zullen complimenteren.

 

Een bestseller op H-leest

 

Bij Van Bommel Schoenmode hebben we een grote collectie herenschoenen in verschillende breedtematen. Wij zijn namelijk van mening dat iedereen een mooi paar schoenen verdiend. Daarom is ook model 10334 bij ons verkrijgbaar op een brede H-leest. En dat is een echte uitkomst voor mannen met een wat bredere voet. Op deze manier bent u comfortabel en tegelijkertijd stijlvol. Van Bommel Schoenmode heeft een grote collectie aan herenschoenen met verschillende breedtematen. Zo kunt u bij ons terecht voor schoenen vanaf een normale G-leest tot de ultra brede K-leest. Laat ons u adviseren in onze herenschoenenwinkel in Eindhoven of bij ons in onze webshop.

Welk model uit deze collectie spreekt u het meeste aan?