Floris van Bommel 10560

 

Collectie 10560 van Floris van Bommel bestaat uit drie verschillende sneaker modellen. Deze drie uitvoeringen zijn hoge sneakers die net boven uw enkel uitkomen.

De sneakers hebben alle drie een casual uitstraling zonder al te veel details. Dit maakt dat de schoen een functionele en toch klassieke uitstraling krijgt voor een sneaker.

Collectie 10560 voor casual

 

Deze Floris van Bommel sneaker is een toevoeging op uw vrijetijdskleding. Niet zo zeer doordat de sneaker er uit springt tussen alle schoenen. Maar wel dat deze sneaker precies laat zien wat u er van kunt verwachten.  Een casual schoen die u uiterst comfortabel zat zitten gedurende de dag.

Deze schoen draagt u bijvoorbeeld als u een dagtrip maakt, of als u tijdens een stedentrip een schoen aan wilt die u niet in de steek laat gedurende de lange dag en waarmee u toch netjes voor de dag komt. Als comfort voor u hoog in het vaandel staat is de keuze voor deze collectie snel gemaakt.

Maar of u nu voor bruin leer, zwart leer of toch voor een donkerblauw suède kiest, de schoen is en blijft gemakkelijk te combineren met uw garderobe door het uiterst minimale design.

 

Deze hoge sneaker is verkrijgbaar op een G+ leest en is voorzien van een rubberzool. Daarnaast kunt u het voetbed ook nog uitnemen en vervangen door een eigen voetbed. Kortom een schoen, zo functioneel dat het woord onmisbaar zeker niet misplaatst is.

 

 

Stijladvies Floris van Bommel sneakers

 

Een goed paar sneakers is onmisbaar voor iedere man. Het is de beste vrijetijdsschoen die je aan kunt hebben. En het is een paar waarop je vaak mooie herinneringen maakt. Zo ook op de Floris van Bommel 10560. Deze collectie herensneakers bestaat uit drie basic modellen welke alle drie even gemakkelijk te combineren zijn met uw vrijetijdskleding.

Het is een schoen die de outfit net wat meer elegantie geeft door zijn nette voorkomen maar tegelijkertijd ontzettend comfortabel aanvoelt en daarom dus geschikt is voor een sportieve stijl. U zou dit model bijvoorbeeld kunnen combineren onder een korte broek in de warmere maanden. Draag hierop een losvallende katoenen blouse en u draagt een zeer geslaagde zomerlook. Maar ook onder een normale jeans met een simpel T-shirt zijn deze schoenen een succes. Kortom; Een schoen waarmee u veel kanten op kunt en waarvan u nog jarenlang plezier zult hebben.

 

 

 

Bent u overtuigt van deze comfortabele sneaker?