Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Floris van Bommel 10786

 

De 10786  collectie van Floris van Bommel is verkrijgbaar in acht verschillende uitvoeringen. De herenschoen die ook wel veterboot wordt genoemd, is een schoen die tot net boven te enkel komt.

Deze schoen zien we vooral veel in het najaar en is door zijn design de perfecte schoen om te dragen in uw vrijetijd.

Casual bestseller

De modellen van collectie 10786 zijn stuk voor stuk bestsellers. Dit komt omdat deze collectie bestaat uit acht unieke schoenen waardoor er voor bijna iedereen wel een herenschoen tussen zit die voor hen speciaal is. 

Of u nu wilt gaan voor een zwarte, cognackleurige, donkerbruine of blauwe veterboot. Deze collectie biedt het u allemaal.

 

Welke keus u uiteindelijk ook maakt, het is de perfecte vrijetijdsschoen.  Een die u draagt tijdens ontmoetingen met familie en vrienden. Tijdens deze ontmoetingen wilt u comfortabele kleding dragen en daarbij een schoen hebben die uw outfit complimenteert.  Floris van bommel 10786 collectie  is dan de juiste keuze.

 

Tot slot is deze casual veterboot verkrijgbaar op een H leest en is de schoen voorzien van een combi zool voor uiterst comfort.

 

Stoer op een H-leest

 

Floris van Bommel weet precies hoe je een schoen moet ontwerpen die iedere stijl aanspreekt. Model 10786 is beslist een model dat gemakkelijk te combineren is en ook nog eens ontzettend comfortabel aan de voet zit. Dit model kent een bredere H-leest. Een uitkomst voor mannen met een wat bredere voet. Op deze manier bent u comfortabel en tegelijkertijd stijlvol. Van Bommel Schoenmode heeft een grote collectie aan herenschoenen met verschillende breedtematen. Zo kunt u bij ons terecht voor schoenen vanaf een normale G-leest tot de ultra brede K-leest. Laat ons u adviseren in onze herenschoenenwinkel in Eindhoven of bij ons in onze webshop.

 

Van Bommel Schoenmode klantenservice

 

Bij ons staat onze klant voorop. Daarom maken wij verzenden en retourneren binnen Nederland en België erg gemakkelijk voor u. Deze is namelijk gratis en snel. Zo weet u dat u altijd op tijd uw favoriete paar herenschoenen binnen hebt.

 

 

Welk model uit de 10786 collectie spreekt u het meeste aan?