Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Floris van Bommel 10832

 

Collectie 10832 van Floris van Bommel bestaat uit vier sneaker modellen. Deze vier uitvoeringen zijn hoge sneakers die net boven uw enkels uitkomen. Zoals iedere sneaker van deze ontwerper zitten ook deze weer als gegoten. Comfort en draagbaarheid stonden bij zijn ontwerp hoog in het vaandel. Een sneaker zou ook geen sneaker zijn als hij niet comfortabel was en dat heeft de ontwerper dan ook goed begrepen.

Comfort en design

 

De Floris van Bommel 10832 collectie bestaat uit vier sneaker modellen. In een donkerblauw, een licht grijs, een cognac-kleur en een lichtbruine variant. Ieder van deze sneakers heeft een aantal opvallende details. Zo hebben de schoenen een suéde patch op de hak in een iets contrasterende kleur. Ook bevinden zich op de schoen enkele blauwe details die vaker op schoenen van Floris van Bommel te vinden zijn.

 

Een sneaker draagt u vooral in uw vrijetijd. Dit model zou perfect staan onder een jeans of een nonchalante pantalon. In combinatie met een dikkere trui voor de winter of een T-shirt in de zomer kunt u de plank niet misslaan.  Een sneaker is een onmisbaar item in de kast van iedere man, ze maken uw garderobe compleet.

 

Deze hogere sneaker is verkrijgbaar op een G+ leest en heeft een rubberzool en een uitneembaar voetbed.

 

Bent u overtuigt van deze onmisbare sneaker?