Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Floris van Bommel 10876

Collectie 10876 is een ruime herenschoenen collectie van de befaamde schoenontwerper Floris van Bommel. Deze collectie, welke bestaat uit wel acht unieke modellen, is er zeker een die tijdloos is. De modellen worden ook wel; veterboots genoemd. Dit komt doordat de schoen tot net boven de enkel komt. Hiermee is de collectie uiterst geschikt voor de wat koudere dagen.

Ruim aanbod herenschoenen

De Floris van Bommel 10876 is met maar liefst acht exemplaren te koop bij de webshop van Van Bommel Schoenmode. Onze webshop heeft een ruim aanbod aan herenschoenen en ook deze collectie konden wij niet missen. In de collectie zitten onder andere drie mat leren modellen in de kleuren; bruin, grijs, blauw en cognac. Daarnaast hebben we ook nog drie varianten met krokodillen print waarvan de kleuren donkerbruin, donkerblauw en zwart wit zijn.  Tot slot is er nog een schoen uit de collectie welke het bekende Floris van Bommel patroon draagt. Kortom; een ruime collectie waar voor iedereen wel een perfecte herenschoen in zit.

 

Deze veterboots zijn verkrijgbaar op een G+leest en heeft een comfortabele rubber zool waardoor u ze de gehele dag kunt dragen.

 

Welk paar uit deze uitgebreide collectie spreekt u het meeste aan?