Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

</p></p>

Floris van Bommel 10907

 

De 10907 lijn van schoenontwerper Floris van Bommel is speciaal ontworpen voor uw vrijetijdsbehoeftes. Een herenschoenenlijn die bestaat uit drie uiterst comfortabele schoenen.

Het model van de schoen wordt ook wel veterboot genoemd. Dit omdat het model net iets hoger komt dan de enkel. Dit model wordt dan ook vooral in de winter maanden gedragen.

Vrijetijdsschoen op zijn best

 

Een goede vrijetijdsschoen moet aan een aantal punten voldoen:

Zo moet de schoen een hoog draagcomfort hebben zodat u alles kan doen wat u wilt zonder dat u last van uw voeten krijgt.

Daarnaast moet de schoen gemakkelijk te onderhouden zijn en dus van goede kwaliteit zijn gemaakt. En tot slot moet de schoen er goed uit zien. Omdat u natuurlijk ook in uw vrijetijd goed gekleed wilt zijn. Floris van Bommel 10907 voldoet gemakkelijk aan bovenstaande criteria. De schoen zit goed gedurende de dag, heeft een stevige zool zodat u gemakkelijk langere afstanden loopt. Daarnaast is de schoen gemaakt van kwaliteits leer en is het gewoon een prachtige herenschoen.

 

 

Deze herenschoenenlijn is verkrijgbaar op een H leest en staat op een combi zool.

 

Stijladvies voor deze herenschoen

 

Het is voor iedere man onmisbaar om een goed paar vrijetijdsschoenen in zijn garderobe te hebben staan. Floris van Bommel 10907 is een prachtige vrijetijdsschoen waar u veel plezier van zult hebben.

Het is een schoen die u gemakkelijk draagt in het voorjaar onder een lichte jeans of pantalon. Voor dit voorjaar combineert u hem met een pastelkleurig T-shirt of een net overhemd in een lichte kleur. Het is een bijzondere schoen die zich aanpast aan uw kledingstijl. Daarnaast is het een schoen die u zowel overdag draagt in het weekend tijdens uw favoriete bezigheden als in de avond tijdens een avond uit.

 

 

 

Van welke kleur uit deze lijn gaat uw hart sneller kloppen?