Floris van Bommel 13370

 

U bent op zoek naar een elegant paar schoenen voor u zelf? Een paar dat jarenlang draagbaar blijft en daarbij niet in de kwaliteit achteruit gaat? Dan zou dit elegante model – met spiegel naad -  perfect voor u kunnen zijn.

Elegant op een H leest.

 

Een elegante herenschoen die staat op de wat bredere H leest.

Schoenen op een H leest zijn perfect voor de man met een wat bredere voet. Het is van belang dat u uw voeten laat opmeten om te weten wat voor een leest u het beste kunt dragen. Soms is het lastig om een mooie schoen op een H leest te kopen.  Maar deze Floris van Bommel 13370 lijn is daar volledig op ingespeeld. Deze lijn schoenen is niet alleen voorzien van een bredere leest hij is ook elegant en heeft een chique uitstraling. De lijn bestaat uit drie unieke herenschoenen welke ieder een unieke uitstraling hebben.

 

Deze prachtige klassieke herenschoen staat op een brede H leest. De schoen kent de hoogst genoten Goodyear maakwijze waardoor u er zeker van kunt zijn dat de schoen van uiterst goede kwaliteit is. De zool van de schoen bestaat uit comfortabel combi materiaal.

 

Voor welke schoen uit deze collectie kiest u?