Floris van Bommel 14095

 

Een klassieke veterschoen die geen man kan missen in zijn garderobe. Floris van Bommel heeft door de jaren heen al talloze ontwerpen voor veterschoenen gemaakt. Van excentriek tot basic modellen. Er is voor iedere man een schoen van Floris.

Blikvangers aan uw voeten

 

Een klassieke veterschoen saai? Flors van Bommel 14095 bewijst u het tegendeel. Deze klassieke veterschoen komt in vier excentrieke designs welke u zeker niet vervelen. Het is natuurlijk belangrijk dat u lang van uw aankoop kan genieten. De veterschoenen zijn alle vier gemaakt van hoogwaardig kalfsleder dat u dus niet in de steek laat. Daarnaast kent de schoen een Goodyear maakwijze waarvan u ervan verzekerd bent dat de schoen die u koopt de hoogste kwaliteit geniet. Dat loopt niet alleen lekkerder, dat laat u ook beter voelen!  De vier uitvoeringen hebben alle vier hun eigen kenmerkende details. Zo is er een mat zwarte schoen met een fel gele zool. Een mat cognackleurige schoen met donkere details op de neus. Een felblauwe schoen met Floris design en een zwart-wit model dat meteen alle blikken uit de kamer zal vangen. Wilt u opvallen met uw schoenen? Dan is deze lijn voor u!

 

 

Deze veterschoen is bij Van Bommel Schoenmode verkrijgbaar op een G1/2 leest en heeft een comfortabele leren zool waardoor u de gehele dag geniet van uw schoenen.

 

Wat vindt u van deze lijn?