Floris van Bommel 14192

 

Een onmisbare klassieker. De veterschoen. Nederlands bekendste schoenontwerper Floris van Bommel voelt precies aan wat mannen in hun garderobes moeten hebben. De ontwerper heeft door de jaren heen al talloze ontwerpen voor veterschoenen gemaakt. Van excentriek tot basic modellen. Er is voor iedere man een Floris.

Klassieker wordt het niet

 

Een basic schoen saai? Nee, onmisbaar juist! Onder uw pak wilt u schoenen dragen waarop u kunt vertrouwen. Qua comfort maar ook zeker qua design. Een modieus design is natuurlijk leuk en vangt vele blikken. Maar een goed klassiek model redt u op de momenten waarop u niet weet wat u moet dragen voor een gelegenheid. Met Floris van Bommel 14192 zit je dan goed. Het is verfijnde klasse waarop u kunt vertrouwen.  Deze lijn veterschoenen is wederom gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit kalfsleder. Het type leder dat enkel mooier wordt door de jaren heen en door het dragen. De schoen is dus een echte investering voor uw garderobe. De lijn bestaat uit twee varianten: zwart leder en cognac leder. Beide schoenen hebben een opvallende, fel gele zool. Dat springt er lekker uit. Echt Floris!

 

 

Deze veterschoen is bij Van Bommel Schoenmode verkrijgbaar op een G1/2 leest en heeft een comfortabele leren zool waardoor u de gehele dag geniet van uw schoenen.

 

Heeft u al een paar klassiekers?