Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Floris van Bommel 14308

 

Gaat uw voorkeur uit naar een suède schoen? Een schoen die gemaakt is van een hoge kwaliteit suède? Dan is dit model misschien wel perfect voor u!

Bij van Bommel Schoenmode verkopen wij deze schoen in twee varianten.

Schoenen naar uw hart

 

U heeft vast wel een paar schoenen in uw kast die uw echte favoriet zijn. De schoenen die op alle vlakken scoren. Van de pasvorm tot het comfort gehalte. Floris van Bommel model 14308 zou ook zomaar uw nieuwe favoriet kunnen worden. De schoen is de perfecte combinatie schoen. Zo een die je draagt als een casual sneaker niet voldoet en een glanzende veterschoen te veel is voor de dag. Nee, dit model schoen kunt u dragen onder uw jeans met een nette blouse. Casual chic, en iedereen kan het hebben. Wij hebben deze schoen in twee uitvoeringen; een kastanje bruine variant van suède en een donkergroene suède variant. Beide kleuren zijn helemaal van dit najaar.  Een schoen die zomaar kan uitgroeien tot uw echte favoriet!

 

 

Deze veterschoen is bij Van Bommel Schoenmode verkrijgbaar op een G1/2 leest en heeft een combi zool waardoor u geniet van uiterst comfort.

 

Voor welke kleur gaat kiest u?