Floris van Bommel 14310

 

Floris van Bommel 14310 is een collectie klassieke herenschoenen. Deze klassieke modellen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit kalfsleder en hebben een modern krokodillen patroon. De schoen kenmerkt zich door de blauwe ‘’Floris’’ details en de derby vetersluiting. Daarnaast hebben alle modellen uit deze collectie een stevige rubberzool en staan ze op een brede H-leest.

Een brede leest is geen probleem

 

Heeft u een brede leest nodig? Maar moet u altijd de ‘’leukere’’ modellen laten schieten omdat ze u gewoonweg niet passen?

Schoenontwerper Floris van Bommel begrijpt dat er voor iedereen leuke schoenen te koop moeten zijn. Dit model zou daarom zomaar het model voor u kunnen zijn.

 

Een brede leest hebben hoeft dus geen probleem te zijn als u voor schoenen van Floris van Bommel kiest. Met een breed assortiment in verschillende breedtes schoenen zit er altijd een schoen bij die u zint. Floris van Bommel 14310 model is bij Van Bommel Schoenmode te koop in vier prachtige modellen. Zo is er een mat donkerblauw model, een glanzend donkerblauw model, een mat cognac model en een glanzend cognac model. Het is aan u welke variant uw voorkeur geniet. Met deze solide kleuren kunt u eindeloos combineren. En niet onbelangrijk; geschikt voor de bredere voet die een H leest nodig heeft. Een schoen moet namelijk niet alleen mooi zijn voor het oog maar ook zeker de juiste comfort bieden. 

 

Gratis Verzending

 

Koopt u bij ons in de web shop? En ziet u het paar schoenen van uw dromen? Dan is verzending bij ons gratis binnen Nederland. Woont u in België of Duitsland? Dan betaald u slechts €9,95 verzendkosten.

 

Gratis Retournering

 

Is de kleur niet naar wens? Of de maat toch niet goed? En wilt u retourneren? Geen zorgen. Als u in Nederland woont is ook retournering bij Van Bommel Schoenmode gratis. U meldt gewoon wat er fout aan is en wij sturen u een nieuwe paar op! Zo kunt u altijd zorgeloos bestellen.