Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Floris van Bommel 14311

 

Heeft u een brede leest nodig? Maar moet u altijd de ‘’leukere’’ modellen laten schieten omdat ze u gewoonweg niet passen?

Schoenontwerper Floris van Bommel begrijpt dat er voor iedereen leuke schoenen te koop moeten zijn. Dit model zou daarom zomaar het model voor u kunnen zijn.

Een brede leest is geen probleem

 

Een brede leest hebben hoeft dus geen probleem te zijn als u voor schoenen van Floris van Bommel kiest. Met een breed assortiment in verschillende breedtes schoenen zit er altijd een schoen bij die u zint. Floris van Bommel 14311 model is bij Van Bommel Schoenmode te koop in vier prachtige modellen. Zo is er een mat donkerblauw model, een glanzend donkerblauw model, een mat cognac model en een glanzend cognac model. Het is aan u welke variant uw voorkeur geniet. Met deze solide kleuren kunt u eindeloos combineren. En niet onbelangrijk; geschikt voor de bredere voet die een H leest nodig heeft. Een schoen moet namelijk niet alleen mooi zijn voor het oog maar ook zeker de juiste comfort bieden.  

 

 

Deze veterschoen is verkrijgbaar op een H leest en heeft een uiterst comfortabele combi zool waardoor de schoen u de gehele dag als gegoten zit.

 

Gaat u voor dit model schoen op H leest?