Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Floris van Bommel 14345

 

Dé sneaker van het najaar. Zo zou je dit model het beste kunnen omschrijven.  Door zijn perfecte naleving van de trends van dit najaar en het gebruik van de donkere kleuren is dit een echte favoriet.  Ontworpen door de populaire schoenontwerper en gemaakt van een hoge kwaliteit materialen is dit de perfecte sneaker voor u.

Sneakers die blijven

Misschien staat u er niet altijd bij stil, maar u draagt sneakers vaker dan u denkt. Of misschien beter gezegd; U kunt sneakers vaker dragen dan u denkt. Dit type herenschoenen is perfect voor alle uitstapjes buitenshuis. Of u nu een middag een stad gaat bezoeken of een kroegentocht heeft met uw vrienden. Sneakers zijn een onmisbaar item in uw garderobe. Maar ook voor de werkvloer. Vroeger was dit misschien uit den boze. Maar als u kiest voor een goede kwaliteit sneakers zoals de Floris van Bommel 14345 dan zult u verbluft staan van het feit dat sneakers zo stijlvol kunnen dragen.

 

Deze fijne sneaker is verkrijgbaar op een normale G1/2 leest. De zool is gemaakt van dik rubber zodat u kunt genieten van uw dagelijkse activiteiten zonder dat uw voeten u in de steek laten door verkeerd schoeisel.

 

Wanneer draagt u graag sneakers?