Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Floris van Bommel 14356

 

Trendy met een casual karakter. Zo zou u deze leren sneaker van de populaire schoenontwerper Floris van Bommel het mooiste kunnen omschrijven. De sneaker waarmee u zoveel kanten op kunt dat u hem ieder seizoen weer uit de kast haalt.

De sneaker met klasse

 

Een sneaker is natuurlijk pas een goede sneaker als hij u veel loop comfort biedt. Laten we voorop stellen; daarin zal deze sneaker u niet teleurstellen. Floris van Bommel 14356 is een sneaker welke op ieder vlak hoog scoort. Van comfort tot stijl. Daarnaast zijn de sneakers bij Van Bommelschoenmode te verkrijgen in maar liefst vijf verschillende uitvoeringen. Zo zijn er twee donkerblauwe, een cognackleurige, een bruine en een beige tint verkrijgbaar. Alle sneakers zijn van hoogwaardig leder gemaakt en hebben bedrukking van krokodillenprint.

 

Dit model herenschoen staat op een normale G1/2 leest. Daarnaast bent u verzekert van uiterst comfort door de dikke rubber zool. Ook is het voetbed uitneembaar. Dat is wel zo fijn als u liever uw eigen voetbed erin plaatst.

 

Welke Floris sneaker is uw favoriet?