Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Floris van Bommel 14358

 

 Als u van plan bent een elegant paar schoenen te kopen voor u zelf, dan zou deze collectie zomaar de collectie van uw dromen kunnen zijn. Deze drie prachtige veterschoenen zijn naast elegant ook nog enorm trendy en worden gesierd door een aantal prachtige details. Deze maken de schoen een bijzondere uit de collectie.

Een trendy herenschoen

 

Het Floris van Bommel 14358 model zou weleens perfect voor u kunnen zijn. Dit natuurlijk als u houdt van een klassieke veterschoen welke gesierd wordt door een aantal kenmerkende details. Zoals de groenblauwe zool bijvoorbeeld. Of de afwijkende kleur veters. Deze details maken de schoen trendy en ook opvallend.

Deze lijn - welke bestaat uit drie unieke veterschoenen – kennen een elegant design. Iedere schoen is voorzien van de hoogste kwaliteit kalfsleder zoals u wellicht gewent bent van deze ontwerper. De lijn bestaat uit een zwart leren model, een bruin leren model en een cognac-kleurig model. Drie schoenen welke gemakkelijk te combineren zijn met uw garderobe en tegelijkertijd trendy zijn.

U kunt deze herenschoenen dragen onder een nette pantalon tijdens uw werk of na uw werk met een casual outfit.

 

 

Deze veterschoen staat op een brede H leest en kent de luxe Goodyear maakwijze. De zool is gemaakt van stevig combi materiaal. 

 

Voor welke schoen uit deze collectie kiest u?