Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Floris van Bommel 14374

 

 Als u van plan bent een mooi paar schoenen te kopen voor u zelf dan zit u bij deze schoenontwerper zeker goed. Elke schoen is voorzien van het beste leder en is altijd smaakvol ontworpen. Zeker voor een veterschoen van een zekere kwaliteit en prijs is het van belang dat u er lang plezier van heeft.

Tijdloos voor de gelegenheid

 

Daarom zou het Floris van Bommel 14374 model weleens perfect voor u kunnen zijn. Deze lijn - welke bestaat uit vier unieke veterschoenen – kent een elegant design. Iedere schoen is voorzien van de hoogste kwaliteit kalfsleder. Zo heeft deze lijn een zwart leren veterschoen, een donkergrijs model in hetzelfde leder, een donkergroen model dat is voorzien van prachtig, zacht suéde en een donkerblauw model van het zelfde suéde. Dit model is tijdloos en elegant. Twee kenmerken die een veterschoen moet bezitten als u ze wilt gaan dragen tijdens uw werk of andere gelegenheden waarbij u er smaakvol uit wilt zin.

 

 

Deze veterschoen staat op een G1/2 leest en kent een luxe Blake maakwijze. Daarnaast is de zool gemaakt van luxe combi materiaal.

 

Waaronder zou u dit model dragen?