Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Floris van Bommel 14375

 

Elegantie is bij een herenschoen simpel te herkennen aan een goede kwaliteit en de manier waarop er gebruik is gemaakt van de materialen. Bij goedkopere schoenen zou u weleens een verkeerde steek kunnen aantreffen in het stiksel.  Of u ziet een duidelijk verschil in het leer bij de linker- en de rechterschoen.

Hiervoor hoeft u niet bang te zijn als u een schoen van Floris koopt. Met een schoen van de populaire ontwerper bent u altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Elegant en simpel hand in hand

 

Floris van Bommel model 14375 is een laag uitgesneden veterschoen met een elegant stiksel patroon op de schacht van de schoen. Deze minimale details maken de schoen perfect om te dragen tijdens een vergadering of een zakelijke afspraak.

Daarnaast kent dit model de Goodyear maakwijze. Hierdoor bent u ervan verzekert dat uw schoen jaren lang mee gaat. Iets wat u zeker wilt als u betaald voor een schoen als deze. Bij van Bommel Schoenmode is dit model verkrijgbaar in  vier elegante varianten waarvan u ieder seizoen weer plezier zult beleven.

 

De schoen is verkrijgbaar op een brede H leest. De zool is gemaakt van luxe combimateriaal voor uiterst comfort.

 

De perfecte schoen voor u?