Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Floris van Bommel 14398

 

Vaak maken minder details op een schoen de schoen eleganter. Dat is precies het geval bij dit model welke is ontworpen door de populaire schoenontwerper Floris van Bommel. Iedereen heeft nu eenmaal een paar kwaliteitsschoenen nodig welke blijvend zijn qua materiaal en stijl.

Kleine details voor maximale elegantie

 

Floris van Bommel model 14398 is een laag uitgesneden veterschoen met een elegant stiksel patroon over de gehele  schacht van de schoen. Deze kleine details maken de schoen perfect om te dragen tijdens een vergadering of een andere afspraak voor uw werk.  Daarnaast kent dit model de Goodyear maakwijze. Hierdoor bent u ervan verzekert dat uw schoenen jaren lang mee gaan. Iets wat natuurlijk belangrijk is als u kiest voor een schoen als deze. Bij van Bommel Schoenmode is dit elegante model verkrijgbaar is zes uitvoeringen. Ieder gemaakt zodat u er seizoen na seizoen, jaar na jaar van kunt blijven genieten.

 

Deze luxe schoen is verkrijgbaar op een brede H leest. De zool is gemaakt van het beste  combimateriaal om u te voorzien van uiterst comfort.  

 

 

Welke variant geeft  u de voorkeur?