Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Floris van Bommel 14414

 

Elegantie is bij een herenschoen simpel te herkennen aan een goede kwaliteit en de manier waarop er gebruik is gemaakt van de materialen. Bij goedkopere schoenen zou u weleens een verkeerde steek kunnen aantreffen. Of dat het leer er slap en niet stevig uitziet.

Hiervoor hoeft u niet bang te zijn als u een schoen van Floris van Bommel koopt. Hiermee bent u gegarandeerd voorzien van de beste kwaliteit.

Een Goodyear Maakwijze

 

Floris van Bommel model 14414 is een laag uitgesneden veterschoen met minimale details. Hierdoor is de schoen perfect voor werkgelegenheden. Een rustige maar altijd betrouwbare schoen.

Daarnaast kent dit model de Goodyear maakwijze. Hierdoor bent u ervan verzekert dat uw schoen jaren lang in goede staat blijft. Iets wat u zeker wilt als u betaald voor een schoen als deze. Bij van Bommel Schoenmode is dit model verkrijgbaar in  vijf elegante varianten waarvan u ieder seizoen weer plezier zult beleven.

 

De schoen is verkrijgbaar op een normale G leest. De zool is gemaakt van luxe combimateriaal. Voor uiterst comfort en kwaliteit.

 

Ook verknocht aan de Goodyear maakwijze?