Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Floris van Bommel 14416

 

Een goede veterschoen is te herkennen aan zijn luxueuze maakwijze en de manier waarop de materialen zijn gebruikt. Vaak draagt u een luxere veterschoen onder uw pak of voor een speciale gelegenheid. Maar soms kan zo een veterschoen ook geschikt zijn voor de meer casual gelegenheden. Deze zeer luxe veterschoenen van de populaire schoenontwerper Floris van Bommel kunt u ook goed dragen tijdens een casual gelegenheid.

Casual met een bijzondere look

 

Model 14416 is het perfecte voorbeeld van een schoen die toch een zeer luxe uitstraling heeft maar gepaster is tijdens casual gelegenheden. Zoals een diner met familie of vrienden of een lunch met uw partner. De schoen draagt casual door het model. Het heeft een wat hogere schacht waar de avond schoen altijd zeer laag is uitgesneden. Daarnaast bevat deze herenschoen een aantal speelse details op de hiel. Door deze details wordt de schoen er een die u casual draagt onder bijvoorbeeld een jeans.

 

De schoen is verkrijgbaar op een H leest en heeft een comfortabele rubber zool die u veel ziet bij schoenen die gedragen worden tijdens de casual gelegenheden.

 

Voor welke variant kiest u?