Floris van Bommel 14470

 

Vaak maken minder details op een schoen de schoen veel eleganter. Dat is precies het geval bij dit  prachtige model welke is ontworpen door de populaire schoenontwerper Floris van Bommel. Iedere man heeft nou eenmaal een paar goede veterschoenen nodig welke blijvend zijn. Zowel op het gebied van kwaliteit als van stijl.

Elegant op een brede leest

 

Floris van Bommel 14470 is een laag uitgesneden veterschoen met een brede neus. Dit model staat op een H leest wat hem uitstekend maakt voor de heren met een wat bredere leest. De schoen kenmerkt zichzelf door zijn klassieke uitstraling en Derby vetersluiting.

Deze kleine details maken de schoen perfect om te dragen tijdens een vergadering of een andere afspraak voor uw werk.  Daarnaast kent dit model de Goodyear maakwijze. Hierdoor bent u ervan verzekert dat uw schoenen jaren lang mee gaan. Iets wat natuurlijk belangrijk is als u kiest voor een schoen als deze. Bij van Bommel Schoenmode is dit elegante model verkrijgbaar is twee uitvoeringen. Ieder gemaakt zodat u er seizoen na seizoen, jaar na jaar van kunt genieten.

 

Deze luxe schoen is verkrijgbaar op een brede H leest. De zool is gemaakt van het beste  combimateriaal om u te voorzien van uiterst comfort. 

 

 

Welke variant geeft  u de voorkeur?