Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Floris van Bommel 16094

 

Dit model sneaker is perfect voor dit najaar. Het model is van A tot Z de ideale sneaker als u kiest voor comfort en stijl. Door zijn perfecte naleving van de trends van dit najaar en het gebruik van de donkere kleuren is dit een echte favoriet van vele mannen. Ontworpen door de populaire schoenontwerper  Floris van Bommel en gemaakt van een hoge kwaliteit materialen is dit misschien ook wel de perfecte sneaker voor u.

Voor meer dan u denkt

 

Misschien staat u er niet altijd bij stil, maar u draagt sneakers vaker dan u denkt. Of misschien beter gezegd; U kunt sneakers vaker dragen dan u zou denken. Dit type herenschoenen is perfect voor alle uw sociale uitstapjes. Van stedentrip tot een avond in de kroeg deze sneaker zal u qua comfort niet in de steek laten. Maar wat dacht u van de sneaker dragen naar uw werk? Vroeger was dit misschien uit den boze. Maar als u kiest voor een goede kwaliteit sneakers zoals de Floris van Bommel 16094 dan zult u verbluft staan van het feit dat sneakers zo smaakvol kunnen dragen, ook op de werkvloer.  

 

Deze fijne sneaker is verkrijgbaar op een normale G1/2 leest. De zool is gemaakt van rubber zodat u kunt genieten van uw dagelijkse activiteiten zonder dat uw voeten u in de steek laten.

 

Heeft u al een paar sneakers voor dit najaar?