Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Floris van Bommel 16127

 

Een smaakvolle klassieker onder de sneakers. Zo zou u deze leren sneaker van de populaire schoenontwerper Floris van Bommel het beste kunnen omschrijven. Een sneaker die u draagt op de momenten waarop u zich vooral comfortabel wilt bewegen. Misschien draagt u de sneakers wel op de mooiste momenten van uw leven. Zoals tijdens vakanties of dagtripjes..

 

 

Een sneaker met klasse

 

De Floris van Bommel 16127 sneaker is hiervoor een goede keuze. Of u nu een hele dag wilt wandelen of ’s avonds op stap wilt met uw vrienden. De sneaker zal u in het comfort niet in de steek laten. Dit model met zijn ronde neus en klassieke vorm is niet alleen comfortabel maar ook nog stijlvol. Dit, zoals we natuurlijk gewent zijn van de schoenen van Floris. Bij Van Bommelschoenmode is de sneaker verkrijgbaar in tien unieke uitvoeringen. Of u nu houdt van een zwart lederen uitvoering zonder al te veel opsmuk of liever een meer uitgesproken blauwe variant, met deze lijn kunt u alle kanten op.

 

Dit model herenschoen staat op een normale G1/2 leest. Daarnaast bent u verzekert van uiterst comfort door de dikke rubber zool. Ook is het voetbed uitneembaar.  

 

Voor welke sneaker kiest u?

 

Stijladvies voor een sneaker

 

Als u kiest voor een van de sneakers uit de opvallende 16127 lijn dan is het combineren van uw sneaker niet moeilijk. Uw sneaker combineert makkelijk en uw schoen zal gegarandeerd opvallen. Of u ze nu draagt tijdens een avond uitgaan of overdag de sneaker is gemaakt voor een opvallende look. U draagt deze sneaker dan ook het beste in een stoere look met bijvoorbeeld een donkere jeans. Hierbij kunt u denken aan zwart of blauw. Daarnaast kunt u kiezen om het af te maken met een leather jacket of juist een klassieke mantel om de look wat contrast te geven. Het is geheel aan u hoe ver u durft te gaan.