Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Floris van Bommel 17088

 

Klasse is bij een herenschoen simpelweg te herkennen aan een goede kwaliteit en de manier waarop er gebruik is gemaakt van de materialen. Bij goedkopere schoenen zou u weleens een verkeerde steek kunnen aantreffen.  Of u ziet een duidelijk verschil in de kleur van het leer bij de linker- en de rechterschoen.

Hiervoor hoeft u niet bang te zijn als u een schoen van Floris koopt. Met een schoen van de populaire ontwerper bent u altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Elegant op een brede leest

 

Floris van Bommel model 17088 is een laag uitgesneden veterschoen welke voorzien is van subtiele strepen op de neus van de schoen.  Deze strepen in contrastkleur geven deze normaliter ‘’gewone’’ herenschoen een moderne twist. De schoen heeft een Derby vetersluiting in dezelfde kleur als de strepen op de neus.

Daarnaast kent dit model de Goodyear maakwijze. Hierdoor bent u ervan verzekert dat uw schoenen jaren lang mee gaan. Iets wat natuurlijk belangrijk is als u kiest voor een schoen als deze. Bij van Bommel Schoenmode is dit elegante model verkrijgbaar is twee unieke uitvoeringen. Ieder gemaakt zodat u er lang van kunt genieten als u uw schoen goed onderhoudt.

 

Deze luxe schoen is verkrijgbaar op een G leest. De zool is gemaakt van het beste  combimateriaal om u te voorzien van uiterst comfort. 

 

 

Welke variant geeft  u de voorkeur?