Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Van Bommel 19039

Een stijlvol paar schoenen kan enorm veel doen voor uw uitstraling. Zeker een paar dat zo stijlvol is als deze zijn. Dit model is zowel tijdloos als modieus en daarom perfect voor een speciale gelegenheid waarbij u op uw best voor de dag wilt komen.

Tijdloos, modieus en comfortabel

Wie kiest voor Van Bommel 19039 kiest voor het  complete plaatje. De schoen is tijdloos door zijn langere neus en klassieke model. De schoen is modieus door het gebruik van verschillende patronen in het prachtige kalfsleder. De schoen is comfortabel door zijn ruime pasvorm welke geschikt is voor de bredere H leest. Het is een schoen die u jaren na aankoop nog kunt dragen op iedere speciale gelegenheid. Bij Van Bommel Schoenmode is deze tijdloze veterschoen verkrijgbaar in twee unieke uitvoeringen: Donkerblauw in suéde en donkerbruin in suéde. Beide  uitvoeringen welke altijd even tijdloos aan uw voet zullen zijn.

 

Dit model veterschoen staat op een H leest. De schoen heeft een luxe leren zool welke dusdanig comfortabel is dat de schoen lang gedragen kan worden zonder het comfort te verliezen.

 

Voor welk model uit deze collectie kiest u?