Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Floris van Bommel 19080

 

 Als u van plan bent een mooi paar herenschoenen te kopen voor u zelf dan zit u bij deze populaire schoenontwerper altijd goed. Elke schoen is voorzien van het beste materiaal en is altijd smaakvol en tot in detail ontworpen. U bent verzekerd van een schoen met een lange levensduur. Dat is wel zo fijn als u investeert in het beste van het beste.

Een veterschoen die altijd kan

 

Daarom zou het Floris van Bommel 19080 model weleens perfect voor u kunnen zijn. Deze lijn - welke bestaat uit twee unieke veterschoenen – kent een modern design. Hoewel het model van de schoen klassiek is, zorgen de materialen ervoor dat de schoen een moderne uitstraling krijgt.  De schoenen zijn belegd met verschillende leder stukken. Zo ziet u suéde terug in de schoen maar ook  soms smaakvol lakleer.

Wat nou zo leuk is aan dit model, is dat hij u tegelijkertijd opvalt door zijn uitstraling maar toch heel rustig voor het oog is. Hierdoor combineert de schoen makkelijk onder uw kleding. Wat u ook aan hebt deze schoen past zich aan als een soort kameleon op uw garderobe.

 

Deze veterschoen staat op een G1/2 leest en kent een luxe Blake maakwijze. Daarnaast is de zool gemaakt van luxe combi materiaal.

 

Wat maakt deze schoen zo geschikt voor u?