Floris van Bommel 19470

 

Dit model veterschoen doet een beetje denken aan de jaren zestig. Het design is haast vintage te noemen. Vintage, maar dan wel met een moderne twist. Dit model herenschoen kenmerkt zich door zijn wat meer rondere neus waar andere veterschoenen van nu zich profileren met een wat langere, vierkantere neus. Deze schoen wijkt af het normale model en is daardoor een schoen die er echt mag zijn.

De stijl van toen

 

Misschien gaan we met de Floris van Bommel 19470 wel terug in de tijd. De uitstraling van de mode van toen wordt nog steeds geprezen vandaag de dag. Niet heel gek dus dat dit model zo bijzonder populair is onder de schoenliefhebbers. Bij Van Bommel schoenmode hebben we dit model in twee prachtige kalfsleren uitvoeringen. Een mat zwart model en een cognackleurig model.

Combineer deze schoen met een nette pantalon voor dit najaar. Of kies voor een wat strakkere spijkerbroek om de schoen mooi tot zijn recht te laten komen.

 

Deze herenschoen kent een G1/2 leest en kent een luxe Blake maakwijze. Daarnaast is de zool gemaakt van comfortabel combi materiaal.

 

Welke kleur vindt u het allermooist?