Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Floris van Bommel 20022

 

Floris van Bommel 20022 is een luxe slipper collectie. De collectie die natuurlijk uitsluitend is ontworpen voor de zomermaanden bestaat uit vijf verschillende uitvoeringen. Allen even elegant en gemaakt van een uiterst duurzame kwaliteit.

De teenslipper heeft een stevige leren band welke comfortabel aanvoelt zelfs als u langere afstanden loopt. De zool is gemaakt van een stevig rubber waardoor u op iedere ondergrond gemakkelijk loopt.

Een schoen waarmee u herinneringen maakt

De Floris van Bommel 20022 zou u zomaar eens kunnen dragen tijdens de allermooiste momenten van uw leven. Op vakantie met uw familie en/of vrienden. U draagt ze zowel tijdens een wandeling door een zonnig paradijs als op het witte zandstrand dat bij thuiskomst nog aan de zool kleeft. Waarna u ze weer draagt als u gewoon, in de achtertuin, een BBQ verzorgt voor uw vrienden. In de zomer maakt u herinneringen en op een paar kwaliteitsslippers van Floris van Bommel is dat gewoon net even wat leuker.

Gratis verzending en retournering

 

Per ongeluk de verkeerde maat besteld? Of is de kleur bij thuiskomst toch niet helemaal naar wens? Wat uw reden ook is om de slipper te retourneren. Bij Van Bommel Schoenmode maken we daar geen punt van. Retournering is bij ons helemaal gratis in Nederland en België. Daarnaast is de verzending vanzelfsprekend ook helemaal gratis. Zo kunt u ook als u niet bij onze winkel om de hoek woont genieten van onze service.

 

Welke Floris van Bommel slipper is uw favoriet?