Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Van Bommel 10650

 

Een prachtige klassieker onder de herenschoenen. Dit model wordt ook wel de veterboot genoemd. Dit heeft het model te danken aan het feit dat hij tot net boven de enkel uitkomt. Dit rustige model is dan ook een echt klassieke veterboot welke zich leent voor vele gelegenheden.

Altijd een klassieker

 

Sommigen schoenen verliezen hun charmes nooit. Dat geldt ook zeker voor Van Bommel 10650. Deze lijn schoenen - welke bestaat uit drie varianten - heeft een tijdloze uitstraling. De schoen heeft geen opvallende details. Waardoor de schoen perfect is voor vele gelegenheden. Zo bestaat de lijn uit een zwart, lederen variant, een cognac-kleurige variant in leer en een zwart suéde variant. Alle  drie voorzien van het beste kwaliteit kalfsleder zoals u wellicht gewent bent van de Van Bommel kwaliteit.

 

Deze prachtige klassieke herenschoen staat op een brede H leest. De schoen kent de hoogst genoten Goodyear maakwijze waardoor u er zeker van kunt zijn dat de schoen van uiterst goede kwaliteit is. De zool van de schoen bestaat uit comfortabel combi materiaal voor langdurende comfort.

 

Voor welke schoen uit deze collectie kiest u?