Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Van Bommel 10745

 

Een robuust model met klasse. Er is haat geen andere manier om dit prachtige model te omschrijven. De veterboot is perfect voor het najaar. Niet alleen omdat hij een ontzettende uitstraling heeft maar ook door het hoge comfort wat deze schoen te bieden heeft.

Robuust met klasse

 

Een schoen die u iedere koude dag weer zou kunnen dragen zonder dat hij u verveelt. Deze lijn veterboots bestaat uit drie stoere modellen welke zich perfect lenen voor ieder uitstapje dat u maakt. Dit komt mede ook door de stevige rubberen zool welke het mogelijk maakt om op ieder terrein comfortabel te lopen.

U draagt deze herenschoen bij uw jeans met een mooie sweater voor dit najaar. De kleuren van de Van Bommel 10745 zijn zo neutraal dat ze perfect zijn voor iedere garderobe. Het is aan u welke kleur uw voorkeur geniet en waarbij u hem draagt. Maar hoe u hem ook combineert hij zal u qua stijl noch qua comfort niet in de steek laten.

 

Deze stoere veterboot staat op een brede H leest. De schoen kent een Blake maakwijze waardoor u er zeker van kunt zijn dat de schoen van een goede kwaliteit is. De zool van de schoen is gemaakt van rubber.

 

Welk model uit deze collectie geniet uw voorkeur?