Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Van Bommel 10872

U zoekt een veterboot die u dagelijks kan dragen? Een elegante schoen die gemakkelijk combineert met de rest van uw garderobe? Dan zou dit model weleens de nieuwe favoriet kunnen zijn van uw huidige collectie schoenen.

Een veterboot is de favoriet dit najaar

Van Bommel 10872 is een elegantie veterboot die u vooral draagt als u niet al te chic maar toch goedgekleed voor de dag wilt komen. Het is de schoen die u naar uw werk draagt als u een keer geen belangrijke afspraken hebt. Of het is de schoen die u draagt als u een avond met vrienden of familie door brengt. Kortom; er zijn veel gelegenheden waarbij u deze schoen kunt dragen.

Bij Van Bommel Schoenmode hebben wij dit model in twee varianten: Een mat zwart model van bedrukt kalfsleder en een bruin/rood leren model in generfd kalfsleder. Twee kleuren die perfect zijn voor dit najaar en daarom uw outfit zullen complimenteren.

 

Dit model veterboot staat op een brede H leest. De schoen heeft een luxe combi zool welke dusdanig comfortabel is dat de schoen lang gedragen kan worden zonder comfort te verliezen.

 

Wat spreekt u aan in deze veterboot?