Winkelen per
Winkelen per

Van Bommel 10928

Bent u opzoek naar een comfortabele veterboot? Een die u dagelijks kunt dragen en daarnaast ook van een goede kwaliteit gemaakt is? Dan is dit model veterboot misschien wel het perfecte model voor u.

Iedere dag ultiem comfort

 

Een veterboot als de Van Bommel 10928 kiest u als u verzekerd wilt zijn van een hoog comfort. Daarnaast wilt u de veterboot kunnen dragen tijdens uw dagelijkse bezigheden, dus moet hij er ook goed uitzien. De veterboot is bij Van Bommel Schoenmode verkrijgbaar in vier neutrale kleuren: Zwart, bruin, donkerblauw en cognac-kleurig. Alle vier zijn ze voorzien van de beste kwaliteit kalfsleder. De schoenen zijn versierd met een sportieve stikking op de schacht. Daarnaast hebben ze een brede rubberen zool voor optimaal comfort.

Doordat de schoen is voorzien van neutrale details is hij gemakkelijk te combineren met uw dagelijkse kleding.  Kortom; een veterboot voor dagelijks gebruik welke u niet zal teleurstellen.

 

Dit model veterboot  kent een brede H leest. De schoen heeft een comfortabele rubber zool welke dusdanig comfortabel is dat de schoen lang gedragen kan worden zonder enig comfort te verliezen.

 

Voor welk model uit zou u kiezen?