Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Van Bommel 10934

U zoekt een veterboot die u dagelijks kan dragen? Een gemakkelijke herenschoen die u goed kunt combineren met de rest van uw garderobe? Dan zou dit model weleens uw nieuwe favoriet kunnen zijn.

Een sportieve veterboot

Van Bommel 10934 is een sportieve veterboot die u vooral draagt als u niet al te chic maar toch goedgekleed voor de dag wilt komen. Het is de schoen die u naar uw werk draagt als u een keer geen belangrijke afspraken hebt. Of het is de schoen die u draagt als u een avond met vrienden of familie door brengt. Kortom; er zijn veel gelegenheden waarbij u deze schoen kunt dragen.

Bij Van Bommel Schoenmode hebben wij dit model in twee varianten: Een donkergrijs model in kalfsleder en een bruin/rood leren model in kalfsleder. Beide schoenen hebben een contrast kleur op de hiel. De twee kleuren zijn ook de kleuren van het najaar. Waardoor u er niet alleen stijlvol maar ook modieus bij loopt in deze schoen.  

 

Dit model veterboot staat op een extra brede I leest. De schoen heeft een luxe combi zool welke dusdanig comfortabel is dat de schoen lang gedragen kan worden zonder comfort te verliezen.

 

Wat spreekt u aan in deze veterboot?