Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Van Bommel 11121

Bent u opzoek naar een comfortabele instapper? Een die u dagelijks kunt dragen en daarnaast ook van een goede kwaliteit is gemaakt? Dan is dit model instapper misschien wel het perfecte model voor u.

Een instapper met comfort

 

Een veterboot als de Van Bommel 11121 kiest u als u verzekerd wilt zijn van een hoog comfort. Daarnaast wilt u de instapper kunnen dragen tijdens uw dagelijkse bezigheden, dus moet hij er ook goed uitzien. De veterboot is bij Van Bommel Schoenmode verkrijgbaar in twee  neutrale kleuren: Zwart en cognac-kleurig. Beide zijn ze voorzien van de beste kwaliteit kalfsleder. De schoenen zijn versierd met een sportief detail van elastiek op de schacht. Daarnaast hebben ze een brede rubberen zool voor optimaal comfort.

Doordat de schoen is voorzien van neutrale details is hij gemakkelijk te combineren met uw dagelijkse kleding.  Kortom; een instapper voor dagelijks gebruik welke u niet zal teleurstellen.

 

 

Dit model instapper kent een brede H leest. De schoen heeft een comfortabele rubber zool welke dusdanig comfortabel is dat de schoen lang gedragen kan worden zonder enig comfort te verliezen.

 

Voor welk model uit zou u kiezen?