Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Van Bommel 13085

Bent u opzoek naar een comfortabele sneaker? Een die u dagelijks kunt dragen en daarnaast ook van een goede kwaliteit is? Dan is dit model misschien wel het perfecte model voor u.

Comfortabel voor iedere dag

 

Een sneaker als de Van Bommel 13085 kiest u als u verzekerd wilt zijn van een hoog comfort. Daarnaast wilt u de sneaker kunnen dragen tijdens uw dagelijkse bezigheden, dus moet hij er ook goed uitzien. De sneaker is bij Van Bommel Schoenmode verkrijgbaar in drie neutrale kleuren: Zwart, bruin en cognac-kleurig. Alle drie zijn ze voorzien van de beste kwaliteit kalfsleder. De schoenen zijn versierd met een sportieve stikking op de schacht. Daarnaast hebben ze een brede rubberen zool voor optimaal comfort.

Doordat de schoen is voorzien van neutrale details is hij gemakkelijk te combineren met uw dagelijkse kleding.  Kortom; een sneaker voor dagelijks gebruik welke u niet zal teleurstellen.

 

 

Dit model sneaker kent een brede H leest. De schoen heeft een comfortabele rubber zool welke dusdanig comfortabel is dat de schoen lang gedragen kan worden zonder enig comfort te verliezen.

 

Voor welk model uit zou u kiezen?