Winkelen per
Winkelen per

Van Bommel 14290

 

U bent op zoek naar een paar veterschoenen die u iedere dag zou kunnen dragen? Ongeacht de gelegenheid? Dan is dit model wellicht iets voor u. Een veterschoen met ongekend comfort en tijdloos design.

Elegant op een K-leest

Een elegante schoen vinden voor een extra brede leest zoals de K-leest is niet altijd eenvoudig. Bij vele merken is de keuze beperkt en vaak ook niet erg stijlvol. Van Bommel 14290 brengt daar verandering in. Naast het feit dat het merk al meer dan twee eeuwen aan de top van de schoenenbranche schittert is het merk ook gespecialiseerd op het gebied van brede schoenleesten.  Dit model is daarop geen uitzondering. Met een elegante uitstraling en prachtig glad kalfsleder is het een echte blikvanger.

Bij Van Bommel Schoenmode is dit model verkrijgbaar in drie neutrale kleuren: Zwart, donkerbruin en cognac-bruin. Alle drie kleuren die gemakkelijk te combineren zijn met uw dagelijkse outfit.

 

 

Dit model veterschoen kent de Goodyear maakwijze en heeft een extra brede K leest. De schoen heeft een comfortabele Ultra Fit zool welke dusdanig comfortabel is dat de schoen lang gedragen kan worden zonder enig comfort te verliezen.

 

Is deze schoen op K-leest iets voor u?