Van Bommel 14299

 

U wilt een stijlvolle herenschoen van een hoge kwaliteit welke ook klasse uitstraalt? Dan zit u bij van Bommel Schoenmode goed. Wij hebben een extra ruim aanbod aan van Bommel schoenen waardoor u voor iedere gelegenheid een perfect paar kunt vinden.

 

De echte klassieke veterschoen

 

Een klassieker model dan dit is niet te vinden. Deze prachtige schoen met zijn lange neus, lerenzool en drie gaats Derby vetersluiting maken het zo dat deze schoen tijdloos is.  Van Bommel 14299 heeft een glad leren blad en is bij Van Bommel Schoenmode verkrijgbaar in twee klassieke kleuren: mat zwart en donkerbruin. Beide kleuren die u kunt dragen tijdens vele gelegenheden. Dit model veterschoen komt het mooiste tot zijn recht onder een klassiek maatpak of een nette pantalon met getailleerde blazer. De veterschoen siert uw outfit en is zo klassiek dat u hem jaar na jaar weer zult dragen.

Een schoen als deze verdwijnt nou eenmaal niet uit het straatbeeld zoals vele trendy schoenen doen. Kortom; een investering waarvan u nog vele jaren zult genieten.

 

Dit model veterschoen kent een normale G1/2 leest. De schoen heeft een comfortabele leren zool welke dusdanig comfortabel is dat de schoen lang gedragen kan worden zonder enig comfort te verliezen.

 

 

Is deze stijlvolle herenschoen iets voor u?