Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Van Bommel 14365

 

Bent u zoekende naar een paar elegante veterschoenen op een bredere K-leest? Een paar dat u dagelijks kunt dragen? Ongeacht de gelegenheid? Dan zou dit model misschien wel iets voor u kunnen zijn. Een veterschoen met ongekend comfort en elegant design.

K-leest zonder poespas

Een elegant paar schoenen vinden met een K-leest. Niet de meest eenvoudige klus als u kijkt naar de meeste merken. Gelukkig heeft Van Bommel 14365 alles in huis om ook de brede leesten te voorzien van elegantie.  Bij vele merken is de keuze beperkt en vaak ook niet erg stijlvol. Daar brengt dit merk dan ook verandering in. Naast het feit dat het merk al meer dan twee eeuwen aan de top van de schoenenbranche schittert is het merk ook gespecialiseerd op het gebied van extra brede schoenleesten.  Dit model is daarop geen uitzondering. Met een elegante uitstraling en minimale details is het een schoen die gedragen kan worden tijdens iedere gelegenheid. 

Bij Van Bommel Schoenmode is dit model verkrijgbaar in drie neutrale kleuren: Zwart, donkerbruin en donkerblauw. Iedere kleur is gemakkelijk te combineren met uw kleding en zal keer op keer weer een echte blikvanger zijn.

 

Dit model veterschoen kent de Goodyear maakwijze en heeft een extra brede K leest. De schoen heeft een comfortabele Ultra Fit zool welke dusdanig comfortabel is dat de schoen lang gedragen kan worden zonder enig comfort te verliezen.

 

Is deze schoen op K-leest iets voor u?