Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Van Bommel 14433

Een paar herenschoenen vinden op een I-leest welke zowel stijlvol als elegant zijn is vaak niet eenvoudig. Behalve bij de schoenen van dit merk dat al meer dan twee eeuwen aan de top van de schoenenbranche staat.

De I-leest in stijl

Van Bommel 14433 is een moderne veterschoen op een extra brede I-leest. Het is een schoen die u kiest als u op zoek bent naar een paar die u altijd kunt dragen. Een schoen die u aandoet als u voor weinig poespas gaat maar gewoon een stijlvol paar schoenen wilt dragen.

Dit model kenmerkt zich door zijn gladde blad, dikkere zool en derby vetersluiting. Bij van Bommel Schoenmode is dit model verkrijgbaar in drie elegante kleuren. Zo hebben we een mat zwarte variant, een cognac-kleurige en een donkerbruine variant. Alle drie uitvoeringen die u gemakkelijk kunt combineren met uw garderobe en die zonder veel poes pas de outfit af kunnen maken.

 

Dit model veterschoen kent een extra brede I-leest. De schoen heeft een comfortabele combi zool welke dusdanig comfortabel is dat de schoen lang gedragen kan worden zonder enig comfort te verliezen.

 

Heeft u een I-leest nodig?