Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Van Bommel 14434

Een paar herenschoenen vinden op een I-leest welke zowel stijlvol als elegant zijn is vaak niet eenvoudig. Behalve bij de schoenen van dit merk dat al meer dan twee eeuwen aan de top van de schoenenbranche staat.

Sportief op I leest

Van Bommel 14434 is een moderne veterschoen met een sportieve twist die staat op een extra brede I-leest. Het is een schoen die u kiest als u op zoek bent naar een paar die u dagelijks aan kunt. Een schoen die u aandoet als u voor een sportieve uitstraling gaat maar ook gewoon een stijlvol paar schoenen wilt dragen.

Dit model kenmerkt zich door zijn generfde blad, dikkere zool en derby vetersluiting. Bij van Bommel Schoenmode is dit model verkrijgbaar in twee moderne kleuren. Zo is de veterschoen verkrijgbaar in het donkergrijs en in het rood.  Twee uitvoeringen die u gemakkelijk kunt combineren met uw garderobe en die zonder al te veel extra’s uw outfit compleet kunnen maken.

 

Dit model veterschoen kent een extra brede I-leest. De schoen heeft een comfortabele combi zool welke dusdanig comfortabel is dat de schoen lang gedragen kan worden zonder enig comfort te verliezen.

 

Heeft u een I-leest nodig?