Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Van Bommel 14464

U bent op zoek naar dat ene paar veterschoenen welke u iedere dag zou kunnen dragen? Een paar dat iedere gelegenheid siert? Dan is dit model misschien wel wat voor u. De perfecte schoen op een brede K-leest.

Stijlvol met een K-leest

Elegante schoenen vinden op een K-leest lijkt misschien niet de meest eenvoudige klus. Toch zijn er een aantal kwaliteitsmerken welke deze klus voor u gemakkelijk kunnen maken. Van Bommel 14464 is een elegante schoen op een extra brede K-leest.  Dit paar schoenen is perfect als u op zoek bent naar een elegantie paar schoenen die u draagt tijdens speciale gelegenheden. Het model kenmerkt zich door zijn glad leren blad en Derby vetersluiting. Verder is de schoen voorzien van sierlijke stiksels op het blad. Dit maakt de schoen elegant en stijlvol. Bij Van Bommel Schoenmode is deze schoen verkrijgbaar in drie even stijlvolle kleuren. Zo hebben we de schoen in het donkerbruin, zwart en donkerblauw.

Alle drie kleuren die perfect samengaan met de kleding uit uw garderobe. Voor eindeloos plezier, jaar na jaar.

 

 

Dit model veterschoen kent een brede K-leest. De schoen heeft een comfortabele Ultra Fit zool welke dusdanig comfortabel is dat de schoen lang gedragen kan worden zonder enig comfort te verliezen.

 

Is deze schoen op K-leest iets voor u?