Winkelen per
Winkelen per

Van Bommel 16300

Een stijlvolle sneaker mag haast niet ontbreken tussen uw schoencollectie. Het is een schoen die u nooit in de steek laat.

Daarnaast is het ook een schoen die iedere casual gelegenheid gedragen kan worden. En als deze sneaker is voorzien van kwaliteitsleder dan is de schoen perfect om uw casual outfit elegant en smaakvol te maken.

Minder is meer

Een sneaker zou u het liefste iedere dag dragen door de aangename pasvorm. Het is een comfortabele schoen waar u de gehele dag op kunt lopen en waarin u zich fijn kunt voelen. Normaal gesproken draagt u een sneaker dan ook enkel onder een sportieve outfit of iets in die richting. Maar Van Bommel 16300 is een sneaker die zowel comfortabel als smaakvol is. Een model sneaker die u juist kunt dragen als u zowel stijlvol als comfortabel voor de dag wilt komen.

Dit model sneaker heeft weinig drukke details of opvallendheden. En daaraan heeft de schoen juist zijn elegantie te danken.

Deze smaakvolle sneaker is bij Van Bommel Schoenmode verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Een zwart model in leer en een donkerbruin model in leer. Alle twee voorzien van de beste kwaliteit kalfsleder voor een lange levensduur en eindeloos plezier van uw sneaker. 

 

 

Dit model sneaker staat op een H leest en heeft een comfortabele rubberen zool.

 

Voor welk model sneaker kiest u?