Winkelen per

Filteren

Winkelen per

Filteren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Van Bommel 17120

Een stijlvol paar schoenen kan veel doen voor uw uitstraling. Zeker een paar dat zo modieus is als deze zijn. Dit model is zowel chic als modieus en daarom perfect voor een mooie avond of bijvoorbeeld een bruiloft.

Chic, modieus en comfortabel

Wie kiest voor Van Bommel 17120 kiest voor het ultieme alles-in-een-plaatje. De schoen is chic door zijn lange neus en model. De schoen is modieus door het gebruik van verschillende patronen in het glanzende kalfsleder. De schoen is comfortabel door zijn ruime pasvorm voor de normale leest en de stevige leren zool. Het is een schoen die u jaar na jaar kunt dragen op de speciale gelegenheden. Bij Van Bommel Schoenmode is deze prachtige veterschoen verkrijgbaar in vier unieke uitvoeringen: Mat zwart, donkerbruin, donkerblauw en cognac-bruin. Alle vier uitvoeringen welke altijd even tijdloos zullen zijn.

 

Dit model veterschoen staat op een G1/2 leest. De schoen heeft een luxe leren zool welke dusdanig comfortabel is dat de schoen lang gedragen kan worden zonder het comfort te verliezen.

 

Welk model uit deze collectie kiest u?