Winkelen per
Winkelen per

Van Bommel 19155

Een stijlvol paar schoenen kan veel doen voor uw uitstraling. Zeker een paar dat zo modieus is als deze zijn. Dit model is zowel chic als modieus en daarom perfect voor een mooie avond of bijvoorbeeld een bruiloft.

Tijdloos, modieus en comfortabel

Wie kiest voor Van Bommel 19155 kiest voor het  complete plaatje. De schoen is tijdloos door zijn ronde neus en klassieke model. De schoen is modieus door het gebruik van verschillende patronen in het prachtige kalfsleder. De schoen is comfortabel door zijn ruime pasvorm welke geschikt is voor de bredere H leest. Het is een schoen die u jaren na aankoop nog kunt dragen op iedere speciale gelegenheid. Bij Van Bommel Schoenmode is deze tijdloze veterschoen verkrijgbaar in drie unieke uitvoeringen: Glanzend zwart in kalfsleder, donkerblauw in suéde en cognac-bruin in kalfsleder. Alle drie uitvoeringen welke altijd even tijdloos zullen zijn.

 

Dit model veterschoen staat op een H leest. De schoen heeft een luxe leren zool welke dusdanig comfortabel is dat de schoen lang gedragen kan worden zonder het comfort te verliezen.

 

Voor welk model uit deze collectie kiest u?