Van Bommel 19890

Een stijlvol paar schoenen kan veel betekenen voor uw uitstraling.

Zeker een paar dat zo modieus is als deze zijn. Dit model is zowel chic als modieus en daarom perfect voor een mooie avond of bijvoorbeeld een bruiloft.

Een ronde neus is tijdloos

Wie kiest voor Van Bommel 19155 kiest voor het  complete plaatje. De schoen is tijdloos door zijn ronde neus en klassieke model. De schoen is modieus door het gebruik van verschillende patronen in het prachtige kalfsleder. De schoen is comfortabel door zijn ruime pasvorm welke geschikt is voor de bredere H leest. Het is een schoen die u jaren na aankoop nog kunt dragen op iedere speciale gelegenheid. Bij Van Bommel Schoenmode is deze prachtige  veterschoen verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Mat zwart in kalfsleder en een bruin/rode variant in kalfsleder. Beide geschikt om jaar na jaar gedragen te worden. De schoen zal u bewijzen hoe tijdloos en comfortabel hij is tijdens iedere gelegenheid dat u hem kiest te dragen.

 

Dit model veterschoen staat op een H leest. De schoen heeft een luxe leren zool welke dusdanig comfortabel is dat de schoen lang gedragen kan worden zonder comfort te verliezen.

 

Voor welk model uit deze collectie kiest u?